Kokemuksia Huurteen jäähdytysautomaatiosta

Huurre iTOP säästää aikaa ja antaa mielenrauhaa niin teollisuusyrityksille, ravintoloille, kaupoille, kahviloille, suurtalouskeittiöille, tukuille kuin logistiikkakeskuksille sekä lääkevalvontaan.

Me Huurteella haluamme olla asiakkaidemme tukena kylmäasioita koskevissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa sekä auttaa lämpötilojen seurannassa sekä energian kulutuksen hallinnassa.

Huurre iTOP -teknologia- ja palvelukokonaisuudella on jo tuhansia käyttäjiä Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Säästämme iTOP-energiapalveluilla tyytyväisille asiakkaillemme yli miljoona euroa vuodessa.

Liha-alan edellävijä Wursti luottaa iTOP-ohjaukseen

Liha-alan konkariyrittäjä Wursti valitsi Järvenpään tehtaaseensa Huurteen ECO CO2 -jäähdytysjärjestelmän iTOP-ratkaisulla sen tuomien säästöjen sekä ympäristöystävällisyyden vuoksi.

”Huurre iTOP on kätevä apuväline, ja se todellakin toimii”, sanoo Wurstin toimitusjohtaja Jari Saarela. Saarela arvostaa myös iTOP-keskuksen etävalvontaa, se helpottaa yrittäjän elämää suuresti.

Erilaisia tarkastuksia suoritetaan Wurstilla vuoden aikana yhteensä kuukauden päivät. ”Suurena apuna tässä on Huurteen iTOPista saatavat raportit entisten paperipinojen sijaan”, Saarela toteaa.

Huurre iTOP myös seuraa Wurstin energiankulutusta ja optimoi sen tarvittaessa. Wurstin energiankulutus on tippunut jopa 50% ensimmäisten viiden ja puolen kuukauden aikana, ja lisää säästöjä on odotettavissa!

Huurteen huipputeknologia vie Keskon energiasäästöt uudelle tasolle

Huurre uudisti viime syksynä Keskon Hakkilan KV2-logistiikkakeskuksen jäähdytyksen energiatehokkaalla ja ympäristöystävällisellä CO2-järjestelmällään.

”Huurteen tarjoama huipputehokas järjestelmä iTOP-jäähdytysautomaatioineen auttaa Keskoa varmistamaan kylmälaitoksen taloudellisen toiminnan ja minimoimaan elinkaarikustannukset”, sanoo Aki Ruuskanen, Keskon kylmätekniikan asiantuntija.

Keskon Hakkilan logistiikkakeskuksen kiinteistöpäällikkö Juha Matti Kyntäjä on tyytyväinen Huurre iTOP -palvelukokonaisuuteen. ”iTOP valvoo ja ohjaa jäähdytysjärjeselmää ja säätää sen energiankulutusta. Ja sen kyllä huomasi heti laitoksen käyttöönoton jälkeen energiankulutuslaskussa”, Kyntäjä iloitsee.