Kokemuksia Huurteen jäähdytysautomaatiosta

Huurre iTOP säästää aikaa ja antaa mielenrauhaa niin teollisuusyrityksille, ravintoloille, kaupoille, kahviloille, suurtalouskeittiöille, tukuille kuin logistiikkakeskuksille sekä lääkevalvontaan.

Me Huurteella haluamme olla asiakkaidemme tukena kylmäasioita koskevissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa sekä auttaa lämpötilojen seurannassa sekä energian kulutuksen hallinnassa.

Huurre iTOP -teknologia- ja palvelukokonaisuudella on jo tuhansia käyttäjiä Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Säästämme iTOP-energiapalveluilla tyytyväisille asiakkaillemme yli miljoona euroa vuodessa.

Kanta-Hämeen Tuoretuotteen oikeat lämpötilat takaa Huurre iTOP

Suomen suurimpiin kuuluvan, teknologisesti valveutuneen Kanta-Hämeen Tuoretuote -päivittäistavaratukun myyntivaltti on tuoreus – johan siihen velvoittaa nimikin! KHTT:n laajoihin valikoimiin kuuluvat mm. maitotuotteet, liha, kala sekä vihannekset ja juurekset. Eri varastohuoneissa pidetään tuoteryhmäkohtaisesti optimaaliset lämpötilat, joiden valvonta on tukulle elinehto.

Jo yli 30 vuotta vähittäiskaupan, HoReCan ja suurkeittiöiden asiakkaittaan palvellut hämeenlinnalainen tukku valitsi edistyneen Huurre iTOP -valvonnan varmistamaan kylmätilojensa oikeat lämpötilat. iTOP-anturit valvovat jatkuvasti varastojen ja lähettämöjen lämpötiloja ja hälyttävät välittömästi, kun asetetut rajat ylittyvät. ”Huurre iTOP todellakin toimii, saan hälytyksen suoraan kännykkääni”, sanoo KHTT:n kiinteistöpäällikkö Marko Virta.

Kanta-Hämeen Tuoretuote panostaa luonnollisesti myös omavalvontaan. Laajennetun omavalvonnan lisäksi toimintaa valvovat mm. Tulli ja elintarvikeviranomaiset. ”Meille räätälöidyiltä iTOP-sivuilta löydän kätevästi halutun ajanjakson raportit tarkastajan tullessa paikalle”, Virta kiittää.

Ravintola Ora maksimoi Huurteen avulla valmistusketjun läpinäkyvyyden

Uuden helsinkiläisen Ora-ravintolan asiakkaat voivat seurata ruoan valmistumisen lisäksi reaaliaikaisesti Porkka-kylmätilojen lämpötiloja Huurre iTOP -näytöltä. ”Tuoreus on meille kaikki kaikessa, ja haluamme viestiä elintarviketurvallisuudesta niin asiakkaille kuin viranomaisillekin”, ravintoloitsija Sasu Laukkonen toteaa. Laukkonen arvostaa myös lainmukaisten raporttien helppoa saatavuutta.

Ravintola Orassa halutaan tarjota asiakkaille vain parasta suomalaista lähiruokaa. ”Sesonki on niin lyhyt, että on syytä keskittyä oleelliseen. Saan mielenrauhan, kun tiedän että säilytyslämpötiloja tarkkaillaan iTOP-palvelukeskuksessa ja mahdolliset poikkeamat pystytään korjaamaan nopeasti”, sanoo Laukkonen. ”Huurre iTOP -järjestelmä on juuri sitä kehitystä mitä tälle alalle tarvitaan”, hän jatkaa.

Ravintoloitsija Sasu Laukkonen ja Huurre käynnistävät uudenlaisen viestinnällisen yhteistyön tarkoituksena esitellä suomalaisten lähellä tuotettujen raaka-aineiden rajattomia mahdollisuuksia luovassa keittiössä. Yhteistyö näkyy gourmet-aiheisina artikkeleina, blogeina ja mm. messuyhteistyönä.

Liha-alan edelläkävijä Wursti luottaa iTOP-ohjaukseen

Liha-alan konkariyrittäjä Wursti valitsi Järvenpään tehtaaseensa Huurteen ECO CO2 -jäähdytysjärjestelmän iTOP-ratkaisulla sen tuomien säästöjen sekä ympäristöystävällisyyden vuoksi.

”Huurre iTOP on kätevä apuväline, ja se todellakin toimii”, sanoo Wurstin toimitusjohtaja Jari Saarela. Saarela arvostaa myös iTOP-keskuksen etävalvontaa, se helpottaa yrittäjän elämää suuresti.

Erilaisia tarkastuksia suoritetaan Wurstilla vuoden aikana yhteensä kuukauden päivät. ”Suurena apuna tässä on Huurteen iTOPista saatavat raportit entisten paperipinojen sijaan”, Saarela toteaa.

Huurre iTOP myös seuraa Wurstin energiankulutusta ja optimoi sen tarvittaessa. Wurstin energiankulutus on tippunut jopa 50% ensimmäisten viiden ja puolen kuukauden aikana, ja lisää säästöjä on odotettavissa!

Huurteen huipputeknologia vie Keskon energiasäästöt uudelle tasolle

Huurre uudisti syksyllä 2016 Keskon Hakkilan KV2-logistiikkakeskuksen jäähdytyksen energiatehokkaalla ja ympäristöystävällisellä CO2-järjestelmällään.

”Huurteen tarjoama huipputehokas järjestelmä iTOP-jäähdytysautomaatioineen auttaa Keskoa varmistamaan kylmälaitoksen taloudellisen toiminnan ja minimoimaan elinkaarikustannukset”, sanoo Aki Ruuskanen, Keskon kylmätekniikan asiantuntija.

Keskon Hakkilan logistiikkakeskuksen kiinteistöpäällikkö Juha Matti Kyntäjä on tyytyväinen Huurre iTOP -palvelukokonaisuuteen. ”iTOP valvoo ja ohjaa jäähdytysjärjestelmää ja säätää sen energiankulutusta. Ja sen kyllä huomasi heti laitoksen käyttöönoton jälkeen energiankulutuslaskussa”, Kyntäjä iloitsee.