Kokemuksia Huurteen jäähdytysautomaatiosta

Huurre iTOP säästää aikaa ja antaa mielenrauhaa niin teollisuusyrityksille, ravintoloille, kaupoille, kahviloille, suurtalouskeittiöille, tukuille kuin logistiikkakeskuksille sekä lääkevalvontaan.

Me Huurteella haluamme olla asiakkaidemme tukena kylmäasioita koskevissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa sekä auttaa lämpötilojen seurannassa sekä energian kulutuksen hallinnassa.

Huurre iTOP -teknologia- ja palvelukokonaisuudella on jo tuhansia käyttäjiä Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Säästämme iTOP-energiapalveluilla tyytyväisille asiakkaillemme yli miljoona euroa vuodessa.

Baba Foodsin kasvisherkkujen tuoreuden varmistaa Huurre iTOP

Baba Foods on suomalainen Helsingissä toimiva perheyritys, joka valmistaa suussa sulavaa, käsin tehtyä kasvisruokaa. Vuosikymmenien kehitystyö, parhaat raaka-aineet ja ehdoton tuoreus varmistavat Baban ainutlaatuiset maut. Lämpötiloja Baban tuotantotiloissa valvotaan Huurre iTOPin avulla.

Baban ruoissa käytetään mahdollisimman vähän säilöntä- ja lisäaineita, ja siksi katkeamaton kylmäketju on yrityksen elinehto. Aikaisemmin  kylmätilojen ja tuotteiden lämpötilojen valvontaan käytettiin paljon omaa aikaa. ”Me haluamme keskittyä tuotteidemme ja toimintamme kehittämiseen, ja lämpötilavalvonnassa automaatio on tervetullutta”, sanoo Tomer Hovav.

Huurre iTOP -anturit mittaavat kylmätilojen lämpötiloja Baban tiloissa, ja poikkeustilanteesta tulee heti hälytys yritykseen sähköpostilla

Baballa on käytössä myös Huurre Handheld -käsipääte, jolla saadaan mitattua lämpötilat myös itse tuotteista tuotannon eri vaiheissa.

Myös lämpötilojen raportointi tehtiin Baballa ennen käsityönä. ”Nyt tarvittavat raportit löytyvät helposti Baballe räätälöidyiltä Huurre iTOP -sivuilta tarkastajan tullessa käymään”, Baba Foodsilta kerrotaan

Snellmanin Kokkikartano valitsi teknologiakumppanikseen Huurteen

Markkinoiden haastaja, hyvänmakuisesta valmisruoastaan tunnettu Kokkikartano laajensi tehtaansa 2017 lopulla. Pieni keravalainen ruokatehdas valitsi luonnonmukaisella kylmäaineella hiilidioksidilla toimivan Huurre ECO -jäähdytysjärjestelmän iTOP-sovelluksella ja tehokkaalla lämmöntuotolla sen tuomien säästöjen ja ympäristöystävällisyyden vuoksi.

Huurteen iTOP -jäähdytysautomaatio ohjaa jäähdytysjärjestelmää ja varmistaa sen häiriöttömän toiminnan. Se on myös olennainen osa energiahanketta, jonka tavoite on parantaa laitoksen energiatehokkuutta huomattavasti. Laskelmien mukaan energiavirtoja uudelleen hyödyntämällä saavutetaan jopa 100.000 euron vuotuiset säästöt!

Kokkikartano on Huurteen kanssa mukana tulevaisuuden uraauurtavassa tutkimustyössä. Huurre osallistuu VTT:n hankkeeseen, jossa analysoidaan Kokkikartanosta kerätyn tiedon avulla tuotantomäärien vaikutusta jäähdytysjärjestelmän energian kulutukseen

Kanta-Hämeen Tuoretuotteen oikeat lämpötilat takaa Huurre iTOP

Suomen suurimpiin kuuluvan, teknologisesti valveutuneen Kanta-Hämeen Tuoretuote -päivittäistavaratukun myyntivaltti on tuoreus – johan siihen velvoittaa nimikin! KHTT:n laajoihin valikoimiin kuuluvat mm. maitotuotteet, liha, kala sekä vihannekset ja juurekset. Eri varastohuoneissa pidetään tuoteryhmäkohtaisesti optimaaliset lämpötilat, joiden valvonta on tukulle elinehto.

Jo yli 30 vuotta vähittäiskaupan, HoReCan ja suurkeittiöiden asiakkaittaan palvellut hämeenlinnalainen tukku valitsi edistyneen Huurre iTOP -valvonnan varmistamaan kylmätilojensa oikeat lämpötilat. iTOP-anturit valvovat jatkuvasti varastojen ja lähettämöjen lämpötiloja ja hälyttävät välittömästi, kun asetetut rajat ylittyvät. ”Huurre iTOP todellakin toimii, saan hälytyksen suoraan kännykkääni”, sanoo KHTT:n kiinteistöpäällikkö Marko Virta.

Kanta-Hämeen Tuoretuote panostaa luonnollisesti myös omavalvontaan. Laajennetun omavalvonnan lisäksi toimintaa valvovat mm. Tulli ja elintarvikeviranomaiset. ”Meille räätälöidyiltä iTOP-sivuilta löydän kätevästi halutun ajanjakson raportit tarkastajan tullessa paikalle”, Virta kiittää.

Ravintola Ora maksimoi Huurteen avulla valmistusketjun läpinäkyvyyden

Uuden helsinkiläisen Ora-ravintolan asiakkaat voivat seurata ruoan valmistumisen lisäksi reaaliaikaisesti Porkka-kylmätilojen lämpötiloja Huurre iTOP -näytöltä. ”Tuoreus on meille kaikki kaikessa, ja haluamme viestiä elintarviketurvallisuudesta niin asiakkaille kuin viranomaisillekin”, ravintoloitsija Sasu Laukkonen toteaa. Laukkonen arvostaa myös lainmukaisten raporttien helppoa saatavuutta.

Ravintola Orassa halutaan tarjota asiakkaille vain parasta suomalaista lähiruokaa. ”Sesonki on niin lyhyt, että on syytä keskittyä oleelliseen. Saan mielenrauhan, kun tiedän että säilytyslämpötiloja tarkkaillaan iTOP-palvelukeskuksessa ja mahdolliset poikkeamat pystytään korjaamaan nopeasti”, sanoo Laukkonen. ”Huurre iTOP -järjestelmä on juuri sitä kehitystä mitä tälle alalle tarvitaan”, hän jatkaa.

Ravintoloitsija Sasu Laukkonen ja Huurre käynnistävät uudenlaisen viestinnällisen yhteistyön tarkoituksena esitellä suomalaisten lähellä tuotettujen raaka-aineiden rajattomia mahdollisuuksia luovassa keittiössä. Yhteistyö näkyy gourmet-aiheisina artikkeleina, blogeina ja mm. messuyhteistyönä.

Liha-alan edelläkävijä Wursti luottaa iTOP-ohjaukseen

Liha-alan konkariyrittäjä Wursti valitsi Järvenpään tehtaaseensa Huurteen ECO CO2 -jäähdytysjärjestelmän iTOP-ratkaisulla sen tuomien säästöjen sekä ympäristöystävällisyyden vuoksi.

”Huurre iTOP on kätevä apuväline, ja se todellakin toimii”, sanoo Wurstin toimitusjohtaja Jari Saarela. Saarela arvostaa myös iTOP-keskuksen etävalvontaa, se helpottaa yrittäjän elämää suuresti.

Erilaisia tarkastuksia suoritetaan Wurstilla vuoden aikana yhteensä kuukauden päivät. ”Suurena apuna tässä on Huurteen iTOPista saatavat raportit entisten paperipinojen sijaan”, Saarela toteaa.

Huurre iTOP myös seuraa Wurstin energiankulutusta ja optimoi sen tarvittaessa. Wurstin energiankulutus on tippunut jopa 50% ensimmäisten viiden ja puolen kuukauden aikana, ja lisää säästöjä on odotettavissa!

Huurteen huipputeknologia vie Keskon energiasäästöt uudelle tasolle

Huurre uudisti syksyllä 2016 Keskon Hakkilan KV2-logistiikkakeskuksen jäähdytyksen energiatehokkaalla ja ympäristöystävällisellä CO2-järjestelmällään. Syksyllä 2018 Kesko tilasi neljännen Huurre ECO CO2 -järjestelmän.

”Huurteen tarjoama huipputehokas järjestelmä iTOP-jäähdytysautomaatioineen auttaa Keskoa varmistamaan kylmälaitoksen taloudellisen toiminnan ja minimoimaan elinkaarikustannukset”, sanoo Aki Ruuskanen, Keskon kylmätekniikan asiantuntija.

Keskon Hakkilan logistiikkakeskuksen kiinteistöpäällikkö Juha Matti Kyntäjä on tyytyväinen Huurre iTOP -palvelukokonaisuuteen. ”iTOP valvoo ja ohjaa jäähdytysjärjestelmää ja säätää sen energiankulutusta. Ja sen kyllä huomasi heti laitoksen käyttöönoton jälkeen energiankulutuslaskussa”, Kyntäjä iloitsee.